default-image

Πρωταθλήτρια Ισπανίας στο μπάσκετ η Ρεάλ

Μπάσκετ
Πρωταθλήτρια Ισπανίας στο μπάσκετ η Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μπάσκετ είναι η χρονιά της Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι νίκησαν (90-85) και μέσα στη Βαρκελώνη και... σκούπισαν την Μπαρτσελόνα στους τελικούς κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο τέταρτος τίτλος για τους Μαδριλένους μέσα στη σεζόν, που κατέκτησαν ό,τι διεκδίκησαν!

Μετά από το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν, το Κύπελλο στη συνέχεια και φυσικά την Ευρωλίγκα μέσα στο σπίτι της, κατέκτησε και το πρωτάθλημα σε ένα ιστορικό κουαρτέτο φέτος.

Η αρχή της... μαγικής χρονιάς έγινε στις 27/9/14 με τη νίκη (99-78) επί της Μπαρτσελόνα στη Βιτόρια, για το Σούπερ Κόπα. Ακολούθησε η νίκη στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι στις 22/2/2015 με 77-71 επίσης κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ στις 17/5 με το 78-59 κόντρα στον Ολυμπιακό επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχασε και τους τρεις τελικούς που συμμετείχε ενώ στην Ευρωλίγκα αποκλείστηκε παρά το πλεονέκτημα της έδρας από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο νίκησαν για τρίτη σερί φορά στους τελικούς την Μπαρτσελόνα, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, και έκαναν το πολυπόθητο 3-0 που τους δίνει το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και συνολικά το 80ό τίτλο της ομάδας μπάσκετ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News