Αθλητισμός

Θέλει πολύ τον Σκόκο η ΑΕΚ

H AEK θέλει τον Σκόκο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Αργεντινού άσου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες η επικοινωνία αυτή γίνεται όλο και πιο συχνή.

Τα δεδομένα μέχρι και σήμερα έχουν ως εξής: Η ΑΕΚ πιέζει όλο και περισσότερο τον Σκόκο για να απαντήσει θετικά στην προοπτική επιστροφής του στη χώρα μας, έτσι ώστε να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με τη Νιούελς για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει πράξη, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο. Το μήνυμα μάλιστα που έχει λάβει απ” τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι το θέμα δεν πρόκειται να κολλήσει στο οικονομικό, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μεγάλη επιθυμία τόσο της πλειοψηφίας του κόσμου της ομάδας όσο και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Σκόκο από την πλευρά του έχει ζητήσει λίγες μέρες ακόμα περιθώριο μέχρι να δώσει την οριστική του απάντηση. Ο λόγος είναι ότι πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει με τον Μπερνάρντι ποιος θα είναι ο ρόλος του στη Νιούελς Ολντ Μπόις και φυσικά να «ζυγίσει» τα δεδομένα που υπάρχουν. Στις 8 Ιουλίου αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα Αργεντινής, ενώ στις 12 του ίδιου μήνα η Νιούελς αντιμετωπίζει την Ρασίγκ Κλουμπ. Μέχρι τότε δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις, αλλά όσο πλησιάζουμε στις αρχές του επόμενου μήνα τόσο περισσότερο θα ξεκαθαρίζει η κατάσταση.

Πηγή: enwsi.gr

Είναι σημαντικό πάντως το γεγονός ότι ο Νάτσο Σκόκο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα, παρά το ότι ουσιαστικά έγινε το …χατήρι του και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο φίλος του, Μπερνάρντι.

Σχόλια