Αθλητισμός

Κατηγορούμενος για δωροδοκία ο Σα Πίντο!

Αν και όλα έδειχναν πως θα απολογείτο το Σεπτέμβριο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο εμφανίστηκε αυτοβούλως την Τετάρτη στην Ευελπίδων και απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρομήτου και νυν της Μπελενένσες κατέθεσε και στη συνέχεια του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δωροδοκία-δωροληψία σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1, που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την απολογία του, που κλείνει τον κύκλο καταθέσεων των 34 κατηγορουμένων, ο Ρικάρντο Σα Πίντο αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως σε ένορκη κατάθεση ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας, είχε ισχυριστεί πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του ώστε να αφήσει εκτός του εν λόγω αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη. Για την ίδια υπόθεση αυτή είχαν καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σχόλια