default-image

Πάει στην UEFA τον Αστέρα Τρίπολης η Φενέρ!

Ποδόσφαιρο
Πάει στην UEFA τον Αστέρα Τρίπολης η Φενέρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η Φενέρμπαχτσε είχε αναμειχθεί σε στημένους αγώνες, η UEFA ήταν ξεκάθαρη και την απέκλεισε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης όμως, φαίνεται να στοχεύει στον Αστέρα Τρίπολης έτσι ώστε να τιμωρηθεί και η ομάδα της Αρκαδίας, θεωρώντας πως τα κριτήρια δεν ήταν ίσα.

Όπως εξήγησε ο τούρκος δημοσιογράφος η UEFA είχε προχωρήσει στην τιμωρία της Φενέρμπαχτσέ χωρίς να υπάρχει τελεσίδική απόφαση, αλλά απλώς κατηγορίες και στοιχεία για συμμετοχή της ομάδας και των υπευθύνων της σε υπόθεση σε «στημένα» παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, είπε στον ΣΠΟΡ FM: «Η διαφορά είναι ότι η Φενέρ το 2011 αποβλήθηκε γιατί η UEFA παρατήρησε τις δημοσιεύσεις από τις εφημερίδες, και τους διαλόγους που είχαν δημοσιευτεί στον Τύπο. Στη συνέχεια κανένα από τα πειστήρια που ανέφεραν στα δημοσιεύματα αυτά δεν βρέθηκε», τόνισε και συνέχισε:

«Η UEFA υποστήριξε ότι έχει ισχυρά στοιχεία για τη συμμετοχή της ομάδας και των ανθρώπων της στα στημένα και την απέβαλε. Παρουσίασε -μάλιστα- και δύο επιλογές στις τουρκικές Αρχές... Ή θα αποβάλλετε εσείς την Φενέρμπαχτσέ, ή εμείς. Όμως στην περίπτωση που δεν αποβάλλεται εσείς τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιβάλλουμε πρόστιμο'», τόνισε ο Μπατουχάν Γκιουλσά μεταφέροντας το "τελεσίγραφο" της UEFA.

Τέλος, μετέφερε το κλίμα το οποίο επικρατεί στην Τουρκία για το θέμα αυτό αναφέροντας ότι υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό γιατί ακολουθήθηκε με την Φενέρμπαχτσέ αυτή τη τακτική και δεν συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση των ελληνικών ομάδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News