default-image

Η συζήτηση με Αναστόπουλο, ακολουθεί ο Χάβος

Αθλητισμός
Η συζήτηση με Αναστόπουλο, ακολουθεί ο Χάβος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του προπονητή «καίει» τον ΟΦΗ και στόχος της διοίκησης είναι να «κλείσει» το συντομότερο δυνατόν. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε χθες πολύωρη συζήτηση με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη στον Άγιο Νικόλαο και σήμερα επέστρεψε στην Αθήνα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά όλα τα θέματα, για το όραμα που υπάρχει από την πλευρά των διοικούντων, αλλά και την φιλοσοφία του έμπειρου τεχνικού για την αγωνιστική αναδόμηση. Κάποιες πληροφορίες λένε, ότι μια λεπτομέρεια έχει να κάνει με το τεχνικό τιμ και την παρουσία του Ανδρέα Σκέντζου, την οποία ο «Αναστό» θεωρεί απαραίτητη.

Η… σκυτάλη τον συναντήσεων δίνεται στον Μάκη Χάβο, που αναμένεται στην Κρήτη για τετ-α-τετ συζήτηση. Τηλεφωνικά έχουν ειπωθεί αρκετά πράγματα, όμως ο Μακεδόνας τεχνικός έχει ζητήσει να δει το προπονητικό κέντρο και να ενημερωθεί για τις ομάδες υποδομής. Αφού γίνει η κουβέντα και μαζί του, η επιτροπή ποδοσφαίρου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα, σε συνεχή ροή είναι οι επαφές και με ποδοσφαιριστές. Σήμερα συναντήθηκε ο πρόεδρος, Αντύπας Σηφάκης με τους Ροβίθη και Αγριμάκη, με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις να παραμένουν «ανοιχτές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News