Αθλητισμός

Σε απολογία οι… 17 της Βέροιας

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κάλεσε για την προσεχή Δευτέρα σε απολογία ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά 17 άτομα από την ομάδα της Βέροιας, που το 2013 συμμετείχαν στο περιβόητο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά αυτές. Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό.

Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης ως προς τους εφεσιβλήτους. Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 π.μ., να κληθούν και να εξετασθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω:

1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ

3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ

4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ

8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

9) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

10) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ

11) ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ

13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

14) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ

15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ

16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ

17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ».

Σχόλια