default-image

Τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο του μπάσκετ

Μπάσκετ
Τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο του μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των εφήβων βρίσκεται από το μεσημέρι στο Ηράκλειο,  όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U19 FIBA, το οποίο ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο (27/6).

Την ευκαιρία να πάρουν μία μικρή γεύση του τι θα δει στο Παγκόσμιο θα έχει αύριο το φίλαθλο κοινό καθώς στις 20:30 είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με την Αμερική στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου, από τις 18.00 και στοιχίζουν 5 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι από τις 18.00 στο ίδιο γήπεδο (στο χώρο ανάμεσα στις θύρες 3 και 4), θα βρίσκεται και το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ και οι φίλοι του μπάσκετ, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να φωτογραφίζονται με αυτό.

Τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια των δύο γηπέδων (ΚΓ Ηρακλείου Δύο Αοράκια και ΚΓ Πανεπιστημίου), τα οποία θα είναι ανοιχτά μία ώρα πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης της κάθε ημέρας. Η τιμή των εισιτηρίων για την πρώτη φάση της διοργάνωσης είναι 5 ευρώ και για την τελική φάση 10 ευρώ στο ΚΓ Ηρακλείου Δύο Αοράκια. Η τιμή των εισιτηρίων στο ΚΓ Πανεπιστημίου είναι 5 ευρώ, για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News