default-image

"Μικτή Ζώνη" στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια γεγονότα!

Αθλητισμός
"Μικτή Ζώνη" στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια γεγονότα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στις δυο μεγάλες διοργανώσεις που δονούν δυνατά το αθλητικό Ηράκλειο, θα κινηθεί απόψε η Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV. Από την επιτυχία του Παγκρητίου και της εθνικής μας ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων που επανήλθε στη Σούπερ Λίγκα, ως την παγκόσμια γιορτή του παγκόσμιου μπάσκετ στα Δύο Αοράκια.

Μιλάμε για μια νέα και δυνατή συγκυρία στα αθλητικά της πόλης, που όχι μόνο δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν, αλλά και που προσδίδουν μια ανώτερη αίσθηση, πολύ χρήσιμη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε σαν χώρα.

Η Μικτή Ζώνη, θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και συζητήσεις με πρωταγωνιστές των διοργανώσεων με την παρουσία ήδη στο Ηράκλειο της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των εφήβων.

Για την εμπειρία τους στο Πανευρωπαϊκό θα μιλήσουν η Ειρήνη και η Άννα Βασιλείου, αλλά και ο προπονητής τους Άρης Βισκαδουράκης. Παρών θα είναι και ο Ηρακλειώτης ακοντιστής Κώστας Βερτούδος, ο οποίος δε συμμετείχε λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε στον ώμο.

Πολλά ενδιαφέροντα αναμένεται να ακουσθούν από τον άνθρωπο που αποτελεί τη ψυχή των μπασκετικών εκδήλωσεων της Ομοσπονδίας μπάσκετ Παναγιώτη Τσαγκρώνη, που θα είναι παρόν στην εκπομπή, ενώ με ενδιαφέρον θα έχουμε και το πρώτο ρεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση της εθνικής μας ομάδας εφήβων μπάσκετ στο Ηράκλειο.

 Οι μεγάλες αθλητικές γιορτές στο Ηράκλειο μας έχουν προδιαθέσει ευεργετηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News