default-image

Eύσημα από τους αθλητές στον κόσμο!

Σπορ
Eύσημα από τους αθλητές στον κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Παγκρήτιο στάδιο γεμίζει όλο και περισσότερο και το γήπεδο σείεται από τις φωνές σε κάθε ελληνική προσπάθεια. Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους αθλητές που έχουν ολοκληρώσει μέχρι τώρα την προσπάθεια τους.

Τσάκωνας «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την κούρσα μου, δεν ξεκίνησα καλά αλλά και ο αέρας δεν βοηθούσε. Σημασία έχει ότι ήμουν πρώτος και έδωσα τους βαθμούς στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ».

Μπελιμπασάκη «Δεν ξέρω τι χρόνο έχω κάνει αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η θέση. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και συνεχίζουμε δυνατά για την σκυτάλη. Η επαφή με τον κόσμο είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και μας δίνει κουράγιο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πάμε φουλ για τους βαθμούς και αύριο στα 200μ. μόνο ση Σκίπερς έχει καλύτερο χρόνο από μένα, η δεύτερη θέση είναι δικιά μου».

Ιακωβάκης «Δεν ήταν καλά από πλευράς επίδοσης, έφυγα επιφυλακτικά στην εκκίνηση γιατί είχε έναν αέρα από αυτούς που παραδοσιακά με δυσκόλευαν. Σε κάθε περίπτωση αυτή ήταν η τελευταία ατομική εμφάνιση με την Εθνική ομάδα καθώς θα τρέξω και αύριο με την 4Χ400μ. όπως μου ανακοινώθηκε, οπότε έχω άλλη μια μέρα για να κλείσω την διεθνή μου καριέρα. Φεύγω πλήρης από επιτυχίες και αποτυχίες και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να γυμναστώ έναν ολόκληρο χρόνο για να αποχαιρετήσω την Εθνική εδώ, σε μια τέτοια διοργάνωση μπροστά στο Ελληνικό κοινό και την οικογένεια μου».

Θεοδώρου «Ήμουν καλά αλλά πάτησα το τελευταίο εμπόδιο και έπεσα. Κυνηγούσα να κάνω ατομικό ρεκόρ, δεν ήρθε και τώρα κυνηγάω το Ταλίν»

Παπαχρήστου «Είμαι πολύ ευχαριστημένη και αφιέρωσα αυτή τη νίκη και την νέα ισοφάριση του ατομικού μου ρεκόρ, στην κόρη μου Κωνσταντίνα Αναστασία. Εδώ ήρθαμε για να δώσουμε βαθμούς στην Ελλάδα και δεν μας ενδιαφέρει η ατομική επίδοση. Στόχος όλων είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Στο τελευταίο άλμα λύθηκα και όλα πήγαν καλά. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και του ευχαριστούμε για την στήριξη. Όλα τώρα ξεκινάνε για εμένα».

Αναγνωστοπούλου «Περίμενα κάτι καλύτερο αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι βαθμοί. Βοήθησα την Ελλάδα όσο μπορούσα και συνεχίζουμε δυνατά. Ο κόσμος ήταν πολύ φιλόξενος και ευχαριστώ και την οικογένεια μου για την κερκίδα που δημιούργησε».

Βασιλείου «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή δεν περιγράφονται. Έφυγα πολύ γρήγορα στην εκκίνηση και στο τέλος κουράστηκα αλλά ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα την Ελλάδα για τον στόχο της».

Κυριακοπούλου «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Με τέτοιο κόσμο και τόση αγάπη δεν θυμάμαι να έχω ξανα αγωνιστεί στην Ελλάδα και θέλω να το ξαναζήσω. Θέλω να πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε. Στόχος ήταν σίγουρα οι βαθμοί και αφού κατοχυρώσαμε την πρώτη θέση δοκιμάσαμε για το ρεκόρ, δεν ήρθε αλλά δεν πειράζει θα έχουμε και άλλες προσπάθειες. Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς (παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο) δεν έχει έρθει ακόμα».

Κυριακίδης «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την Εθνική και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά. Ήτανη πρώτη φορά που αγωνίζομαι και αισθάνομαι το γήπεδο να κουνιέται από τις φωνές του κόσμου. Ήταν φανταστικοί και τους ευχαριστώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News