default-image

Βλέπει Βάρας για το τερμα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Βλέπει Βάρας για το τερμα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάρει έναν έμπειρο τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν. Έναν πορτιέρο που θα βοηθήσει και τον Γιάννη Ανέστη να εξελιχθεί…

Τρεις είναι οι περιπτώσεις που έχει ψηλά η ΑΕΚ στη λίστα της, όπως γράφει η Ώρα: Πρόκειται αρχικά για τον Χάβι Βάρας (ΦΩΤΟ). Τον Ισπανό τερματοφύλακα ο οποίος είναι πολύ ψηλά στα «θέλω» της ΑΕΚ. Πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης, για έξι ολόκληρα χρόνια ήταν στο ρόστερ της (από το 2008 έως το 2014) έχοντας 60 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 12-13 πήγε δανεικός στη Θέλτα στην οποία έπαιξε 35 ματς. Από το 2014 ανήκει στη Βαγιαδολίδ με την οποία μέτρησε 38 συμμετοχές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 ματς. Ο Βάρας, στα 32 του χρόνια, με ύψος 1.82 μένει ελεύθερος τέλος Ιουνίου και η περίπτωσή του ενδιαφέρει σοβαρά την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν επίσης οι περιπτώσεις των Βάγκνερ Ντα Σίλβα (Βραζιλιάνος της Εστορίλ, 29 ετών, με τους Ισπανούς να τον παρουσιάζουν κοντά στη Χετάφε και εμπλέκουν και τη Βαλένθια στο κόλπο), αλλά και για τον 30χρονο Ντούσαν Κούτσιακ, με τον Σλοβάκο να φαίνεται πως είναι έτοιμος να αφήσει τη Λέγκια και η ΑΕΚ τον έχει στα υπόψη.

Πηγή: AEK365.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News