default-image

Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντάνστον

Μπάσκετ
Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντάνστον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του Μπράιαν Ντάνστον και το δείχνει… Οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή μαζί του και συγκεκριμένα με συνάντηση που είχαν με τον Αμερικανό σέντερ οι αδελφοί Αγγελόπουλου.

Σε αυτή τη συνάντηση οι δύο πλευρές εξέφρασαν τις θέσεις τους και τα «θέλω τους», με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ να καταθέτουν την πρότασή του. Αν και ποσά δεν έγινε γνωστά ούτε η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Αμερικανό έγινε βελτιωμένη πρόταση.

Συμφωνία δεν υπάρχει προς το παρόν, καθώς ο Ντάνστον θα πρέπει να «ζυγίσει» τα νέα δεδομένα και να απαντήσει τις προσεχείς ημέρες και λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε ο Αμερικανός βρίσκεται πλέον στο Ντουμπάι όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Συνάντηση Σλούκα με Σφαιρόπουλος

Εξάλλου, ιδιαίτερης σημασίας για τον Ολυμπιακό είναι και το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Σλούκα που μένει ελεύθερος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συναντήθηκε με τον 25χρονο γκαρντ και του εξέφρασε την επιθυμία να τον έχει και τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ, εξηγώντας παράλληλα και τον ρόλο που προτίθεται να του αναθέσει την επόμενη σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει συνάντηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή με τους Αγγελόπουλους ώστε να ξεκαθαρίσει και η δική του περίπτωση. Πρόσφατα, μετά το τέλος του τρίτου τελικού, ο Σλούκας είπε ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και ότι περισσότερο τον ενδιαφέρει να έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, παρά τα χρήματα που θα λάβει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News