default-image

Πιο... μπροστά ο Σιανί

Αθλητισμός
Πιο... μπροστά ο Σιανί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» φαίνεται να είναι κοντά στο να κλείσουν τον αντί-Σίλντενφελντ. Τον παίκτη δηλαδή που θα προορίζεται για βασικός, καθώς προσπαθούν να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Κροάτη στόπερ.

Φαβορί παραμένει ο Μικαέλ Σιανί. Υπήρξε και την Πέμπτη επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λάτσιο και το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το πολύ έως τη Δευτέρα. Οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και συγκεκριμένα το να τα βρει ο 31χρονος στόπερ με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για τα μπόνους.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα στη λίστα και ο Αντολίν Αλκαράς, αλλά δύσκολα θα φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ναι μεν έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον, αλλά στοχεύει στο να αγωνιστεί και πάλι σε κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό τσεκάρουν ακόμη μια λύση για το κέντρο της άμυνας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη. Φυσικά, αναζητείται επίσης και ο στόπερ, που σε αρχική φάση τουλάχιστον, δεν θα προορίζεται για βασικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News