Αθλητισμός

Όλα τα θέματα στο... τραπέζι για τον ΟΦΗ

Σε μια σειρά προσπαθεί να βάλει όλα δεδομένα η ομάδα των επιχειρηματιών, που «τρέχει» καθημερινά τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Οι επαφές για τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και γενικότερα τον αγωνιστικό σχεδιασμό είναι στο… κόκκινο, όμως δεν είναι μόνο αυτά.

Σήμερα έγινε σύσκεψη, όπου το παρών έδωσαν αρκετά από τα μέλη και συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα του τεχνικού που θα αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας από την αρχή συζητήθηκε διεξοδικά. Στόχος είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή και δεν πρόκειται να παρθεί κάποια βιαστική απόφαση. Προς το παρών, με εξαίρεση την περίπτωση Νιόπλια, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα. Τα ονόματα των Χατζηνικολάου, Αναστόπουλου και άλλων είναι μέσα στις σκέψεις, χωρίς κάτι χειροπιαστό. Επίσης, σε βάθος αναλύονται και πρόσωπα, που θα μπορούσαν να αναλάβουν το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο επικεφαλής του σχήματος, Αντύπας Σηφάκης και τα υπόλοιπα στελέχη που έχουν αναπτύξει σχετική δραστηριότητα, είναι σε ανοιχτή γραμμή με πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Έτσι, σταδιακά διαμορφώνεται μια λίστα με ονόματα, από όπου θα γίνει η τελική επιλογή. Μάλιστα, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει και συγκεκριμένα ραντεβού για ανταλλαγή απόψεων και φιλοσοφίας.

Σχόλια