default-image

Πάει για Ράμος η Μπαρτσελόνα;

Ποδόσφαιρο
Πάει για Ράμος η Μπαρτσελόνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίθανα πράγματα αποκαλύπτει η Sport για τα μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα και για τους ποδοσφαιριστές που «τάζουν» οι υποψήφιοι πρόεδροι ενόψει των εκλογών στις 18 Ιουλίου 2015!

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα από την Καταλονία, ένας εκ των υποψηφίων - του οποίου το όνομα δεν αναφέρει - έχει ήδη προσεγγίσει τον Σέρχιο Ράμος θέλοντας να τον πείσει να υπογράψει με τη Μπαρτσελόνα και να καταφέρει έτσι ένα πολύ ισχυρό πλήγμα στο πρεστίζ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, το «σύμβολο» της «Βασίλισσας» θεωρείται από δύσκολο ως… απίθανο να απαρνηθεί τη Ρεάλ και να παίξει ποδόσφαιρο στη Μπαρτσελόνα. Εκτός αυτού, έχει συμβόλαιο για δυο χρόνια ακόμα με τους Μαδριλένους, ωστόσο εκεί που «πατάει» ο υποψήφιος πρόεδρος που έχει κάνει αυτή την κίνηση, είναι οι κακές σχέσεις του Σέρχιο Ράμος με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όπως αναφέρεται, οι δυο πλευρές τα έχουν «σπάσει» από τη στιγμή που άρχισαν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Ράμος, ο οποίος ζητάει διπλασιασμό των αποδοχών του και να λαμβάνει 10 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Παράλληλα, οι Καταλανοί γράφουν πως ο Ράμος έχει «χαλαστεί» με την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και δεν αποκλείεται να ζητήσει να φύγει «σπάζοντας» με κάποιο τρόπο το υπάρχον συμβόλαιο. Αν αυτό συμβεί, όπως υπογραμμίζουν στη Βαρκελώνη, τότε ο υποψήφιος πρόεδρος θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον Πέρεθ ο οποίος το 2000 είχε κερδίσει τις εκλογές της Ρεάλ παίρνοντας από τη Μπάρτσα τον Λουίς Φίγκο!

Πάντως, το φαινόμενο τέτοιων υποσχέσεων είχε επαναληφθεί το 2003. Τότε ο υποψήφιος για την προεδρεία της Μπαρτσελόνα, Χάουμε Γιαουράδο, είχε… τάξε τον Ίκερ Κασίγιας, κάτι που δεν έγινε - φυσικά - ποτέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News