default-image

Πήρε Ουσέρο ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Πήρε Ουσέρο ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ατρόμητος άρχισε τη μεταγραφική ενίσχυσή του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο μέχρι το 2017, μετά τη λύση συνεργασίας με τους Δημούτσο, Τσενάμο, Γεωργίου και Κατσουράνη.

Ο τριάντα ενός Ισπανός παίκτης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Αμέσως μετά τις υπογραφές, στην πρώτη δήλωσή στο σάιτ της ΠΑΕ είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έρχομαι να παίξω σε αυτό το σπουδαίο club και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχή κατάληξη. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και βάζει υψηλούς στόχους.

Μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρεται για εμένα δεν το σκέφθηκα ούτε στιγμή αν και δέχθηκα και άλλες προτάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους συντελεστές αυτής της μεταγραφής. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εντός κι εκτός των γηπέδων. Όλοι μαζί όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω ότι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε ενώ στο πρωτάθλημα πρέπει να διατηρήσουμε όσα έχουμε κατακτήσει τα τελευταία χρόνια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«H ΠΑΕ Ατρόμητος με χαρά ανακοινώνει ότι από σήμερα νέο μέλος της οικογένειάς μας είναι ο Φερνάντο Ουσέρο. Ένας ποδοσφαιριστής μπολιασμένος με τη νοοτροπία του νικητή, με ποιότητα στο παιχνίδι του και με έντονη προσωπικότητα που έρχεται στο «αστέρι» για να κάνει μια δυναμική επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Ισπανός άσος έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στο φίλαθλο κοινό καθώς από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Φερνάντο Ουσέρο Τολεδάνο ( Fernando Usero Toledano), γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1984.

Στη σεζόν που έληξε (2014-15) ξεκίνησε στον Αστέρα Τρίπολης (20 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με 2 γκολ) και τον Ιανουάριο μεταπήδησε ως δανεικός στην Αλκορκόν (Σεγκούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας) πραγματοποιώντας 14 συμμετοχές.

Στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέγραψε συνολικά 100 συμμετοχές και πέτυχε 10 γκολ. Επίσης είχε 11 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας και 16 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης Β', Μάλαγα, Ατλέτικο Μαλαγουένιο,Πολιδεπορτίβο, Εχίδο, Έλτσε, Κόρδοβα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News