Αθλητισμός

H Vodafone Ελλάδας χορηγός του Πρωταθλήματος UEFA

H Vodafone Ελλάδας είναι Επίσημος Χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της UEFA κάτω των 19 ετών που θα πραγματοποιηθεί στις 6-19 Ιουλίου 2015 στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα γήπεδα της Πιερίας, της Ημαθίας και της Λάρισας.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική και επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία διεξάγεται από την UEFA κάθε χρόνο και συμβάλλει ενεργά στην στρατηγική ανάπτυξη του αθλήματος, προσφέροντας την πολύτιμη ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των μικρών Εθνικών Ομάδων της Ευρώπης να αγωνιστούν σε ένα δυναμικό αγωνιστικό περιβάλλον, να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να προετοιμαστούν για την μετέπειτα συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες Εθνικές.

Η Vodafone Ελλάδας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας που διαθέτει και του αξιόπιστου, ποιοτικού και γρήγορου δικτύου της, θα είναι ο αποκλειστικός Επίσημος Χορηγός υπηρεσιών και εξοπλισμού κινητής επικοινωνίας.

Με μεγάλη παράδοση στη στήριξη του ποδόσφαιρου τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσο και σε συλλογικό επίπεδο, η Vodafone υποστηρίζει έμπρακτα μια ποδοσφαιρική διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.  

Η Vodafone Ελλάδας στέκεται στο πλευρό των νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου  που χαρίζει σε όλους ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Δημήτρης Αγραφιώτης, Senior Corporate Communications & Media Relations Coordinator, τηλ. 210 6702442, κιν.6944800078, e-mail: dimitris.agrafiotis@vodafone.com

Όμιλος Vodafone 2015. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών του

Σχόλια