Αθλητισμός

Θέλει προπόνηση κάθε μήνα ο Μαρκαριάν

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Σέρχιο Μαρκαριάν μετά την αξιοπρεπή ισοπαλία της Εθνικής απέναντι στην Πολωνία! Ο Ουρουγουανός κόουτς ανέφερε πως έχει αιτηθεί -χωρίς απάντηση μέχρι τώρα- να προπονεί τους διεθνείς της Σούπερ Λίγκας μια φορά τον μήνα, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη χημεία!

Κι αφού επανέλαβε πως έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, έδειξε ευχαριστημένος απ' την εικόνα και την αντίδραση που έβγαλε η γαλανόλευκη, έστω σε ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, μετά το τεράστια σφαλιάρα απ' τα Νησιά Φερόε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Μαρκαριάν

Για τον χθεσινό αγώνα: «Μετά από το παιχνίδι πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι το τέλος της σεζόν, με δυο ομάδες που είχαν τελείως διαφορετική ψυχολογία. Αυτό δημιουργούσε προβλήματα και για τις δυο ομάδες και έπρεπε να βρούμε λύσεις διότι είχαμε ουσιαστικά μόνο μια προπόνηση μπροστά μας. Το παιχνίδι είχε δυσκολίες και για μας, δεν ήταν κακό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τα Φερόε. Ήταν αναγκαίο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δείξαμε ότι αντιδράσαμε και ότι έχουμε δύναμη ως ομάδα».

Για τους παίκτες και το μέλλον του: «Πρέπει να δούμε πως ήταν διαφορετικά τα δυο ματς. Σήμερα δεν θέλαμε να χάσουμε και ήταν σημαντικό αυτό. Οι Τζιόλης, Ταχτσίδης και Κατσουράνης έκαναν πολύ καλή δουλειά, πολύ καλός και ο Καπίνο, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος με όλους. Περισσότερη ποδοσφαιρική ανάλυση δεν μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε περισσότερη δουλειά, θα ήθελα να μπορώ να προπονώ τους παίκτες, που παίζουν τουλάχιστον στην Ελλάδα, μια φορά τον μήνα. Το ‘χω ζητήσει, μου λένε ότι θα ‘ναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται... Για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Εχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ θέλω να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο μέχρι τότε».

Για το αν είδε πράγματα που ήθελε να δει: «Δεν άλλαξε τίποτα. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε καλή ψυχολογία και διαθέτει και καλούς παίκτες. Για μας ήταν δύσκολο ματς, διότι έπρεπε να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Πιστεύω ότι τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δεν είχαμε ψυχολογία. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια. Μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να φτιάξουμε και το καλύτερο που είδαμε, ήταν η συμπεριφορά μας και η προσπάθειά μας. Ήμασταν σοβαροί, οργανωμένοι και κάναμε καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος».

Σχόλια