default-image

Θύμισε… ομάδα η Εθνική στην Πολωνία

Ποδόσφαιρο
Θύμισε… ομάδα η Εθνική στην Πολωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει για άλλο ένα παιχνίδι, φέρνοντας 0-0 στο Γκντανσκ σε φιλική ανανέμτρηση με την Πολωνία, όμως τουλάχιστον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απόψε θύμισε… ομάδα.

Η Εθνική Ελλάδας έδειξε καλό πρόσωπο σε γενικές γραμμές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Ναβάλκα κατάφεραν να πιέσουν στο φινάλε του ημιχρόνου (41'), όταν και άγγιξαν το γκολ με τον Μίλικ να σημαδεύει το δοκάρι του Καπίνο. Ακόμη καλύτερη η εικόνα της «γαλανόλευκης» στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν έπεσε στις παγίδες των γηπεδούχων και με καλύτερα οργανωμένες επιθέσεις, μπόρεσε να κάνει κάπως πιο αισθητή την επιθετική της παρουσία.

Επανεμφάνιση για τον Στάθη Ταυλαρίδη με το εθνόσημο στο στήθος έπειτα από δέκα χρόνια (μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Παπασταθόπουλου).

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Μπόρουτς (46' Σέζνι) ,Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι (60' Μαζίνσκι), Μπόρουσιουκ, Λινάτι, Ζιελίνσκι (60' Μίλα), Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόβσκι (60' Πέζσκο), Μίλικ (78' Ρίμπους)

Ελλάδα (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καπίνο (92' Βελλίδης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μόρας, Βύντρα, Κατσουράνης (90+2' Σάμαρης), Τζιόλης, Ταχτσίδης, Φούντας (77' Κολοβός), Νίνης (70' Φετφατζίδης), Καρέλης (60' Μήτρογλου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News