Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή αυτή τη στιγμή"

Λίγα λεπτά μετά την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση ΟΦΗ και Νίκος Νιόπλιας, το www.neakriti.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος αναφέρθηκε στην συζήτηση που έγινε.

Τόνισε, ότι η απόφαση του έχει να κάνει με το γεγονός, ότι στην Γ' Εθνική υπάρχει ένα διαφορετικό πεδίο ποδοσφαίρου και σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα, δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή.

Αναλυτικά τόνισε: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση των ανθρώπων του ΟΦΗ για συζήτηση και ανταλλάξαμε απόψεις. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις πρώτες επαφές, έκανα μια έρευνα σ' αυτά τα πρωταθλήματα. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Επιπλέον ήθελα να δω τι υπάρχει, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, δεν είναι όπως η ΑΕΚ, που ξεκίνησε με στρωμένη ομάδα και με ένα προπονητή, ο οποίος ξεκινούσε την καριέρα του. Αυτή τη στιγμή δεν ήταν για μένα η κατάλληλη επιλογή, σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν να κάνουν με την κατηγορία. Είχα μια συζήτηση με το μάνατζερ μου και έπειτα πήρα αυτή την απόφαση. Η εφετινή σεζόν τέλειωσε για μένα με μια επιτυχία στον Ατρόμητο, με την έξοδο στην Ευρώπη, άσχετα αν δεν συνεχίστηκε η συνεργασία».

Σχόλια