Αθλητισμός

Σεμινάριο με Πετράκη και στα Χανιά

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος", έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για την επιμορφωτική ημερίδα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή και στην οποία ομιλητές, όπως και στο Ηράκλειο, θα είναι οι Γιάννης Πετράκης και Βασίλης Αλεξίου, όπως ακόμα η Χαρά Τελιοπούλου και ο Αδάμ Μπούτζουκας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων ο "Παγκρήτιος", στα πλαίσια της συνεχής επιμόρφωσης των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας και της Κρήτης γενικότερα, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, επιμορφωτική ημερίδα, στις 21 Ιουνίου 2015, ημέρα Κυριακή, στα Χανιά και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι:

* Πετράκης Γιάννης: Προπονητής Ποδοσφαίρου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος UEFA PRO.

* Αλεξίου Βασίλης: Διδάκτωρ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου.

* Τελιοπούλου Χαρά: Διατροφολόγος - Διαιτολόγος.

* Μπούτζουκας Αδάμ: Φυσικοθεραπευτής.

Η Έναρξη των εργασιών θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 11:30 στην Αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και το πρακτικό μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

* Στα πλαίσια της Ημερίδας θα διατεθούν και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης από την αναθεωρητική σχολή στα Χανιά στις 29-11-2014.

Περισσότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Σχόλια