Αθλητισμός

Έπαιξαν ποδόσφαιρο οι διαιτητές στα Χανιά

Στα Χανιά φιλοξενήθηκε φέτος το 6ο Τουρνουά Μνήμης και Φιλίας των τεσσάρων Συνδέσμων Διαιτητών της Κρήτης και διοργανώθηκε με επιτυχία από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΧ και το ΣΔΠ Χανίων, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

Πριν την έναρξη του τουρνουά τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη όσων μελών των τεσσάρων Συνδέσμων Διαιτητών της Κρήτης έχουν «φύγει» από τη ζωή. Ο ΣΔΠ Χανίων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και μετάλλιο τον εμπνευστή της ιδέας του τουρνουά κ. Μιχαήλ Γαρεφαλάκη, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κ. Μανώλη Αδοντάκη και τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή κ. Ιωάννη Πετράκη (εκ των ιδρυτικών μελών του Σ.Δ.Π. Ηρακλείου) να πραγματοποιούν τη βράβευση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Σ.Δ.Π. Χανίων κατέκτησε την πρώτη θέση επικρατώντας με 2-0 στον τελικό του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου. Στο μικρό τελικό ο Σ.Δ.Π. Ηρακλείου νίκησε με 3-2 τον Σ.Δ.Π. Λασιθίου. Στους ημιτελικούς τα Χανιά είχαν επικρατήσει με 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι του Ηρακλείου και το Ρέθυμνο νίκησε με 2-1 του Λασιθίου. Μετά το τουρνουά ακολούθησε δεξίωση για τις αποστολές και πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές, ενώ βραβεύτηκε και ο κ. Συριγωνάκης για τη σημαντική βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης στη διοργάνωση του τουρνουά. Ο Σ.Δ.Π. Ηρακλείου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σ.Δ.Π. Χανίων για τη διοργάνωση.

Σχόλια