default-image

Ο Παράσχος θέλει έτοιμη την ομάδα στις 3 Ιουλίου

Ποδόσφαιρο
Ο Παράσχος θέλει έτοιμη την ομάδα στις 3 Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πλατανιά σέβονται και ακούνε απεριόριστα τον Γιώργο Παράσχο, οπότε θέλουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του. Τι ζητάει ο έμπειρος τεχνικός; Επιθυμεί στις 3 Ιουλίου που ξεκινά η προετοιμασία να έχει το 90% του ρόστερ στη διάθεσή του, ώστε να μπορεί να μοντάρει γρήγορα τη νέα ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι κινήσεις των διοικούντων στα ζητήματα των μεταγραφών είναι γρήγορες αλλά συναντούν δυσκολίες και απρόοπτα. Ειδικότερα με τον Βαγγέλη Μάντζιο, τα πράγματα έφτασαν πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία χωρίς τελικά να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε υπογραφές.

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο η πίεση αυξάνεται, υπό την προϋπόθεση πάντοτε ότι στις 3/7, στην "πρώτη" της ομάδας, θα υπάρχει σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ, στο ποσοστό που προαναφέραμε.

Άμεσα βέβαια πρέπει να περιμένουμε τα νεότερα στον Πλατανιά αναφορικά με τις συμφωνίες με τους παίκτες που είναι έτοιμος να συνάψει. Να σημειωθεί δε για άλλη μια φορά ότι ο Γιώργος Παράσχος απουσιάζει από τα Χανιά, όντας στην Καστοριά κι απ' όπου διατηρεί καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους του Πλατανιά και ειδικότερα τον πρόεδρο, Μανόλη Μαθιουλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News