default-image

Αποδέχτηκε την πρόταση ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αποδέχτηκε την πρόταση ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευση στο ΒΑΚ με την οποία ενημερώνει ότι έκανε αποδεχτή την πρόταση των επιχειρηματιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας επιχειρηματιών και την καλεί άμεσα σε συνάντηση για να ολοκληρωθεί το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών».

Δήλωση του Γιάννη Δανδάλη

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι «αποφασίσαμε να κάνουμε αποδεκτή την πρόταση των επιχειρηματιών για τον ΟΦΗ. Εχουμε ήδη συζητήσει κάποια πράγματα και απομένουν κάποια ακόμη, τα οποία θα συζητήσουμε σε θέμα συνεργασίας για να κλείσει οριστικά η συμφωνία και να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Δεν υπάρχουν μεγάλα χάσματα και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Αυτό που θέλουμε σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι να βαδίσουμε σαν οικογένεια και να είμαστε όλοι μαζί. Απο την πρώτη στιγμή, είδαμε σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ υπεύθυνα την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι η πρόταση των επιχειρηματιών είναι η πιο κατάλληλη λύση. Το σχήμα τους βγάζει μια δυναμική και δεν είναι μόνο το οικονομικό που εξετάσαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News