Αθλητισμός

Διαλύθηκε η ΠΑΕ - Οριστικά Γ΄ Εθνική ο ΟΦΗ

Κανονικά ξεκινά αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αφού έχουν κατατεθεί και δίνουν το παρών τα 2/3 των μετοχών του ΟΦΗ, που ήταν απαραίτητες για να παρθούν βαρύνουσες αποφάσεις, όπως η διάλυση και η εκκαθάριση της εταιρείας και η συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική.

Ο ακριβής αριθμός των μετοχών που έχουν κατατεθεί είναι 1.924.000.

Ένα ερωτηματικό υπήρχε με τις μετοχές των αδελφών Βατσινά (περίπου 500.000 μετοχές) και παρότι οι ίδιοι δεν δίνουν το παρών, έχουν εξουσιοδοτήσει ως εκπρόσωπό τους τον κ. Αρχοντάκη, που είναι ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων Καράτζη... Το παρών δεν δίνει ούτε σε αυτή τη συνέλευση ο Νίκος Μαχλάς.

Όπως και στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Μαϊου, έτσι και στη σημερινή, πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Αντώνης Γρηγοράκης και γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Η Γενική Συνέλευση πήρε απόφαση όσον αφορά τη λύση και θέση σε εκκαθάριση της εταιρείας και επικυρώθηκε ο ορισμός των Ανδρέα Μανουσάκη και Γιάννη Φασομυτάκη, ως εκκαθαριστές της ΠΑΕ. Άρα αποφασίστηκε και τυπικά η διάλυση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ουσιαστικά δεν μπήκε κανένα εμπόδιο στην αναμενόμενη ροή των πραγμάτων και ο ΟΦΗ του χρόνου θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μιχάλης Λελεδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον ΟΦΗ. Ακολουθεί διάλογος με τη συμμετοχή και φιλάθλων για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης είπε ότι προσωπικά στηρίζει την ομάδα των επιχειρηματιών.

Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση και πλέον απομένει η οριστική απόφαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για το ποια θα είναι η πρόταση που θα πάρει το χρίσμα για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα περάσει στα χέρια των εννέα (μετά την αποχώρηση Παπακαλιάτη) επιχειρηματιών. Πάντως, ουδείς από τους εκπροσώπους των επιχειρηματιών που ήταν στη συνέλευση (Σηφάκης, Μανωλιδάκης κ.α.) δεν τοποθετήθηκε στην διαδικασία.

Σχόλια