Αθλητισμός

Με Τσεχία, Ισπανία και Βέλγιο η Ελλάδα στο miniEURO 2015

Η Τσεχία, η Ισπανία και το Βέλγιο θα τεθούν αντιμέτωπες με την Ελληνική ομάδα στην γιορτή του Ευρωπαϊκού minifootball, το οποίο θα φιλοξενήσει φέτος η Κροατία!

Μια κλήρωση αναμφίβολα θετική για την επίσημη αγαπημένη μας, αφού, με εξαίρεση την ισχυρότατη (2η στην Πανευρωπαϊκή κατάταξη) Τσεχία, βρέθηκε με ομάδες τις οποίες μπορεί να κερδίσει, μια και τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει σταθερά υψηλή απόδοση σε διεθνές επίπεδο.

Το miniEURO  θα διεξαχθεί στην όμορφη πόλη Βρσαρ, στην περιοχή 'Ιστρια της Κροατίας, στον κόρφο της Αδριατικής από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε αρχικά στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με την Βουλγαρία, το Καζακστάν, την Αγγλία, την Σλοβενία, την Τουρκία, την Πολωνία και το Ισραήλ και μπορεί μόνο να χαμογελά για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, αφού είναι εφτικτό το σενάριο να πετύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση και να κυνηγήσει με αξιώσεις τη διάκριση στον σπουδαίο αυτό θεσμό!

Δεν είναι τυχαίο που μία κορυφαία ελληνική εταιρία με μεγάλη δραστηριότητα εκτός Ελλάδας, όπως η OB (Orphee Beinoglou) είναι χορηγός της Ελληνικής Ομάδας από το 2013. Στον χώρο των logistics, αποτελεί leading brand στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και γενικότερα την Ανατολική Ευρώπη.

Αναλυτικά τα γκρουπ που προέκυψαν από την κλήρωση:

1o γκρουπ

Κροατία

Ισραήλ

Λιθουανία

Λουξεμβούργο

2ο γκρουπ

Ρουμανία

Βουλγαρία

Σκωτία

Σερβία

3ο γκρουπ

Σλοβακία

Αγγλία

Λευκορωσία

Πορτογαλία

4ο γκρουπ

Μολδαβία

Σλοβενία

Ιταλία

Ουγγαρία

5ο γκρουπ

Τσεχία

ΕΛΛΑΔΑ

Ισπανία

Βέλγιο

6ο γκρουπ

Γερμανία

Καζακστάν

Ουαλία

Βοσνία & Ερζεγοβίνη

7ο γκρουπ

Μαυροβούνιο

Πολωνία

Κύπρος

Γαλλία

8ο γκρουπ

Ρωσία

Τουρκία

Αυστρία

Ιρλανδία

Σχόλια