Αθλητισμός

Προανήγγειλε... διαζύγιο με Επισκοπή ο Βέλιτς

Το τέλος της συνεργασίας του με την Επισκοπή αποκάλυψε ο Γιάσμινκο Βέλιτς μετά το τελευταίο παιχνίδι της Επισκοπής που ήταν απέναντι στην Ερμιονίδα. Ο Βόσνιος τεχνικός ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές του καλή σταδιοδρομία στις καριέρες τους και δήλωσε… ανακουφισμένος για το πλέι άουτ που εξελίχθηκαν πάρα πολύ άσχημα για την ρεθυμνιώτικη ομάδα, ολοκληρώθηκαν.

Όπως είπε: «Ευτυχώς για μας τελείωσε η διαδικασία των πλέι άουτ. Μια διαδικασία μετά το πρώτο ή το δεύτερο ματς σε ό,τι μας αφορά είχε γίνει μαρτύριο. Σε πολλά παιχνίδια παίζαμε με έλλειψη οκτώ και δέκα παικτών. Δυσκολευτήκαμε σε πολλά να συμπληρώσουμε αποστολή, όπως σήμερα που είχαμε 14 παίκτες. Χρησιμοποιήσαμε παιδιά ακαδημιών. Έπρεπε να διαχειριστούμε την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά μας και ένα ταξίδι 20 ωρών.

Προσωπικά ο μεγάλος στόχος ήταν να δείξουμε αξιοπρεπή εικόνα και να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό υπό την έννοια του αριθμού παιχνιδιών. Σε πολλά παίξαμε καλά, αξιοπρεπέστατα και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μέτρο του δυνατού. Σε κάποια ίσως και παραπάνω, με εξαίρεση αυτό με την Ερμιονίδα που πληρώσαμε πολύ ακριβά όλα αυτά που ανέφερα.

Ευχαριστώ του παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και κυρίως για τη μεγάλη προσπάθεια και το μεγάλο επίτευγμα να μπούμε στα μπαράζ. Δυστυχώς δεν είχε αντίκρισμα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στους παίκτες μου και καλή σταδιοδρομία στις καριέρες τους. Η ομάδα της Ερμιονίδας ήταν και είναι πολύ καλή ομάδα. Το είχα διαπιστώσει στο β' γύρο και στο ματς που κερδίσαμε με ευρύ σκορ. Και σε εκείνο έδειξε ότι έχει πολλές ικανότητες. Θα ήταν λίγο οξύμωρο να πω συγχαρητήρια, γιατί το αξίζουν, αλλά και για αυτούς είναι μια δύσκολη μέρα. Να πω καλό κουράγιο και καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο».

Από την άλλη ο Αντώνης Κελαϊδής, δήλωσε: «Δυστυχώς, δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Όλα πήγαν τελείως στραβά και τα πλέι άουτ δεν τελείωσαν ευχάριστα για εμάς. Να δούμε την επόμενη μέρα, να πάμε βήματα μπροστά και να γυρίσουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να ξεχαστεί γρήγορα η περίοδος αυτή των πλέι άουτ».

Σχόλια