default-image

Δίκαια ο τίτλος στον Ολυμπιακό για τον Σφαιρόπουλο

Αθλητισμός
Δίκαια ο τίτλος στον Ολυμπιακό για τον Σφαιρόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε με δίκαιο τρόπο το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είπε:  

«Είχα μία κρυφή ελπίδα. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής του Ολυμπιακού και θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που με εμπιστεύτηκαν σε μία κρίσιμη στιγμή.

Εκείνη τη στιγμή είχαμε χάσει από την Κηφισιά, είχαμε χάσει το πλεονέκτημα έδρας. Στην Ευρώπη ήμασταν αήττητοι. Κάναμε μία πορεία που στέφεται με επιτυχία. Ήταν καλή προσπάθεια από όλους. Δικαιούταν η ομάδα την παρουσία της στον τελικό της Ευρωλίγκας και που πήραμε το πρωτάθλημα.

Δείξαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας. Περάσαμε μία περίοδο αγωνιστικής κρίσης λόγω τραυματισμών. Ήμασταν όλοι μαζί, κάναμε μία τρομερή προσπάθεια και παίζαμε συνέχεια στα κόκκινα. Πραγματικά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια. Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου.

Ο χαρακτήρας είναι πως δεν τα παρατάμε ποτέ. Δεν γίνεται πάντα αυτό, αλλά θέλουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια έως τέλους. Να μη χαλαρώνουμε και να κρατάμε τη διαφορά για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ζήτησα στο τέλος από τους παίκτες. Στο μπάσκετ πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Πήραμε μία άνετη και δίκαιη νίκη. Παίξαμε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικά στην κανονική περίοδο.

Κάναμε μόλις μία ήττα στην Κηφισιά και δικαιούμασταν τον τίτλο.

Δεν ξέρω αν είναι η αρχή της δυναστείας. Είναι νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι ξανά πρωταθλητής ύστερα από τρία χρόνια και για εμένα είναι σημαντικό πως όλος ο οργανισμός δουλεύει με συνέπεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Όλους στο τιμ. Κάνανε όλοι το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση τους προέδρους.

Τους αφιερώνω αυτόν τον τίτλο, όπως και στον κόσμο του Ολυμπιακό. Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Ασφαλώς το μεγαλύτερο μερίδιο αξίζει στους παίκτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News