default-image

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός

Σπορ
Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε μεταγραφικά, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Ταμπουρατζή. Ο 32χρονος λίμπερο, που πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική ομάδα με την οποία διαπρέπει στο Παγκόσμιο Λιγκ, υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» για 1+1 χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Ταμπουρατζή. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. Ο Kώστας Ταμπουρατζής γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 έχει ύψος 1.91 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε στο osfp.gr: «Χαίρομαι για την δυνατότητα που μου δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο κύκλο στην καριέρα μου και έχω ισχυρά κίνητρα ώστε να φέρουμε το club ξανά στην κορυφή. Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό για αυτή την πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι βέβαιος ότι θα υπερβούμε εαυτούς για να του δώσουμε χαρές τον Μάη και αφορμές να γεμίζει το γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News