default-image

Βολεύτηκαν στο "Χ" Β.Ιρλανδία-Ρουμανία

Ποδόσφαιρο
Βολεύτηκαν στο "Χ" Β.Ιρλανδία-Ρουμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρουμανία έφυγε αλώβητη από το Μπέλφαστ και διατηρεί το προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου αλλά το αποτέλεσμα ουσιαστικά βόλεψε και τη Β. Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια καλά διαστήματα, όμως η καθοριστική ευκαιρία χάθηκε στο τέλος από τον Λάφερτι, με το 0-0 να παραμένει και καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να ξεφύγει από την 3η Ουγγαρία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, με τον Λάφερτι να απειλεί πρώτος στο 8' και τους Ιρλανδούς στη συνέχεια να απειλούν κυρίως με μακρινά σουτ. Οι παίκτες του Ιορντανέσκου κρατούσαν με σχετική άνεση το μηδέν, πριν ανεβάσουν ταχύτητα μετά το 30'. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για την Ρουμανία χάθηκε στο 33' με τον Τσίπτσιου, ενώ η καλύτερη στο πρώτο μέρος ήρθε για την Β. Ιρλανδία στο 43', όταν ο Ταταρουσάνου έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Έβανς.

Η επανάληψη ξεκίνησε και πάλι με τον Λάφερτι να απειλεί στο 56' και τον Έβανς να βάζει την κόντρα στο σουτ του Τόρζε. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την Ρουμανία να πιέζει στο μεγαλύτερο μέρος, χωρίς όμως ουσία, ενώ οι καλύτερες ευκαιρίες χάθηκαν για τους γηπεδούχους και πάλι με τον Λάφερτι. Αρχικά δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Ταταρουσάνου, όμως στιγμές πριν το τέλος είδε τον Ρουμάνο γκολκίπερ να βγάζει εντυπωσιακά το φάουλ του, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News