default-image

«Καθάρισε» ο Ρονάλντο για την Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο
«Καθάρισε» ο Ρονάλντο για την Πορτογαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει χατ τρικ, η Πορτογαλία επικράτησε με 3-20 της Αρμενίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro.

Έτσι, η Πορτογαλία παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 9ο προκριματικό όμιλο  πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη της σε πέντε ματς.

 Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος για περίπου μισή ώρα, καθώς ο Τιάγκο αντίκρισε κίτρινη στο 33'και στο 62'.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με εκτέλεση φάουλ του Πιζέλι, που αιφνιδίασε τον Ρουί Πατρίσιο. Ο Ρονάλντο το πήρε προσωπικά και με τα τρία του τέρματα έκανε ευκολότερη τη δουλειά των συμπαικτών του. Αρχικά, ο Μουτίνιο κέρδισε πέναλτι από τον Μιχιταριάν στο 28' και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ευστόχησε, ισοφαρίζοντας.

Σε τέσσερα λεπτά μέσα όμως έβαλε γερές βάσεις για το «τρίποντο», καθώς στο 55' πρόλαβε τον Μπερεζόφσκι και με προβολή έκανε το 1-2, ενώ στο 58' σημείωσε τρομερό γκολ, «κεραυνοβολώντας» τον αντίπαλο πορτιέρο.

Λίγο μετά όμως έγινε δύσκολη η κατάσταση με την αποβολή του Τιάγκο, ενώ στο 72' ο Εμκόιαν έδωσε και πάλι ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News