default-image

Νίκες για νεανίδες και έφηβους στο πόλο

Σπορ
Νίκες για νεανίδες και έφηβους στο πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Εθνική μας ομάδα πόλο των νεανίδων να κάμψει την αντίσταση της Ολλανδίας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού. Νίκησε με 14-8 και διπλασίασε τις νίκες της μετά από αυτή κόντρα στη Βρετανία.

Η Εθνική Νεανίδων νίκησε 14-8 την Ολλανδία στο Μπακού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και έφτασε το «2 στα 2» στη φετινή διοργάνωση, ύστερα από τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας την Παρασκευή.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας 3 ακόμη γκολ σ το δεύτερο. Στο δεύτερο μισό, η Ολλανδία πάλεψε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά οι Ελληνίδες κρατούσαν σταθερό προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν.

Οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 3-3, 3-1.

Ελλάδα (Λέανδρος):  Ελευθεριάδου 3, Λογοθέτη 1, Μαυρωτά Ι. 1, Πλευρίτου Β. 3, Καλογεράκου 2, Πάτρα Μ. 2, Πρωτόπαπα 2.

Ολλανδία: Τζούστρα 3, Σίκινγκ 1, Μπόσβελντ 1, Κέουνινγκ 1, Μούλντερ 2.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ισραήλ- Ουγγαρία: 3-23

Μ. Βρετανία- Γερμανία: 8-10

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ουγγαρία 6

2. Ελλάδα 6

3. Γερμανία 6

4. Ολλανδία 3

5. Μ. Βρετανία 0

6. Ισραήλ 0

Από την πλευρά τους, οι Έφηβοι νίκησαν με 16-12 το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, δείχνοντας πως είναι ικανοί για να διακριθούν στην αζέρικη πρωτεύουσα, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή την Κροατία.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη μπήκαν αποφασισμένοι και πήραν προβάδισμα, αλλά ισοφαρίστηκαν 6-6 από τους Μαυροβούνιους. Στη συνέχεια, όμως και, με ένα «ξέσπασμα» στο τρίτο οκτάλεπτο, πήραν ένα μεγάλο προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το τέλος.

Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα οι Αλεξίου, Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης με 3 γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-3, 5-4, 2-5, 4-4.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ουκρόπινα 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Ράντοβιτς 2, Μπρκιτς 2, Σάβελιιτς 6.

ΕΛΛΑΔΑ: Γαρδίκας 2, Καλαργυρός 1, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 3, Δελαγραμμάτικας 1, Αλεξίου 3, Παπασηφάκης 1, Νικολαϊδης 3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News