default-image

Κληρώνει για την Α2 βόλεϊ των ανδρών

Σπορ
Κληρώνει για την Α2 βόλεϊ των ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί η κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων της Αττικής στους ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα την Κρήτη, η οποία έχει τρεις εκπροσώπους στη συγκεκριμένη κατηγορία και για την ακρίβεια το ΣΦΠ Χανίων, τον ΟΠΕΡ και τον ΟΦΗ, που επανήλθε.

Οι τρεις κρητικές ομάδες έχουν τοποθετηθεί στον α' όμιλο μαζί με τον ΑΟ Μυτιλήνης και τη Ροδίων Άθλησις και πλέον περιμένουν να μάθουν και τους υπόλοιπους αντιπάλους τους από την Αττική. Στην κληρωτίδα θα μπουν την ερχόμενη Δευτέρα στις 14:00 οι ΑΕΚ Αθηνών, ΓΣ Απόλλων, Αργυρούπολη, Εθνικός, ΑΣ Ιωνικός, Κυζικός, Μίλων, ΑΟ Παλλήνης, Πανελλήνιος, Πανερυθραϊκός, Πανιώνιος και Πήγασος.

Στην προκήρυξη επισημαίνεται επίσης ότι ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν την αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ θα καθοριστούν και οι όροι και ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν στη νέα ενδιάμεση κατηγορία ανάμεσα στην Α1 και την Α2 κατηγορία ανδρών (Pre League), η οποία θα δημιουργηθεί την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο και στην Α1 κατηγορία των γυναικών με τον ΟΠΕΡ. Η αγωνιστική χρονιά θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News