Αθλητισμός

Στέλνει φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός περιμένοντας τις αποφάσεις για την υπόθεση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Σαρρή, ενώ ετοιμάζεται να στείλει πλήρη φάκελο της υπόθεσης στην UEFA, εφόσον επιβληθούν περιοριστικοί όροι στους παραπάνω.

Όπως αναφέρει η Live Sport, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναμονή για τις απολογίες των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Σαρρή για να κινηθούν προς την πλευρά της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στέλνοντάς της όλο το θέμα της φερόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» σε έναν φάκελο που θα περιέχει δημοσιεύματα από όλη την εξέλιξη της υπόθεσης μέχρι το πόρισμα Κορέα και διαλόγους που έχει καταγράψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Όλα αυτά προϋποθέτουν βεβαίως την επιβολή περιοριστικών όρων στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ώστε ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει τη διαδικασία ζητώντας από τις πειθαρχικές επιτροπές της UEFA να πάρουν θέση. Στο Τριφύλλι είναι ενήμεροι για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται και έχει ζητηθεί η βοήθεια δικηγορικών γραφείων του εξωτερικού με εμπειρία σε αντίστοιχες υποθέσεις.

Σχόλια