default-image

Προβάδισμα Γιολ για τον ερυθρόλευκο πάγκο

Ποδόσφαιρο
Προβάδισμα Γιολ για τον ερυθρόλευκο πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται το σαφάρι του Ολυμπιακού για την ανεύρεση προπονητή με τα δεδομένα να αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Τη δεδομένη στιγμή ο Μάρτιν Γιολ είναι αυτός που φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων».

Ο Εσκριμπά που ήταν το φαβορί μέχρι πρότινος έχει χάσει λίγο έδαφος, καθώς δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Έλτσε, με τον Μάρτιν Γιολ να έχει το προβάδισμα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα.

Ο 59χρονος τεχνικός είναι χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπου δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στο προσεχές διάστημα προκειμένου να μιλήσει με τους νταμπλούχους. Ο Γιολ έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό να τον συνοδεύει, έχοντας εργαστεί σε Βααλβάικ, Τότεναμ, Αμβούργο, Άγιαξ και Φούλαμ.

Εφόσον προσληφθεί ο Μάρτιν Γιολ θα αποτελέσει και το… ολλανδικό κλειδί για τις μεταγραφές στην ομάδα του Πειραιά! Ο 59χρονος προπονητής έχει αρκετές γνωριμίες και δύο εξ αυτών να αφορούν άμεσα τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, του οποίου την απόκτηση είχε εισηγηθεί ο Γιολ στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2011, οπότε δεν αποκλείεται η αλλαγή... ρότας στην περίπτωση του Ελβετού. Και ο δεύτερος, φυσικά, είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του δύο φορές στο παρελθόν, τόσο στην Τότεναμ (2006), όσο και στους «κότατζερς» (2012)!

Βέβαια, πίσω ακόμα και από την υπόθεση του Μάρτιν Γιολ φαίνεται να είναι ο Μίνο Ραϊόλα, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει… παρτίδες τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, ο γνωστός μάνατζερ είναι ενήμερος και για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Ζόνατας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News