Αθλητισμός

Εν αναμονή για Τζεμπούρ βρίσκονται στην ΑΕΚ

Εν αναμονή βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ όσον αφορά στον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος δε συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και άρα είναι ακόμα ανοικτός ο δρόμος για την απόκτησή του.

Χθες το πρωί ο Αλγερινός φορ είχε συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να απαντήσει στην πρόταση του κυπριακού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, υπήρξε διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο διεθνής άσος φέρεται να ήθελε περισσότερα χρήματα για να συμφωνήσει.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του «τρομοκράτη» φέρεται να παρακολουθεί διακριτικά η ΑΕΚ, με την οποία είναι αρκετά πιθανό να έχει συνάντηση ο Τζεμπούρ ή κάποιος εκπρόσωπός του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής στην «Ένωση» τηρούν σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα, όμως δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ρολάντ Βάργας, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξακολουθούν να βρίσκονται σε επικοινωνία με τους μάνατζερ του διεθνούς μεσοεπιθετικού από τη Βενεζεουλά και περιμένουν σύντομα να φτάσουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια του ποδοσφαιριστή.

Σχόλια