default-image

Στο Ηράκλειο την Παρασκευή ο Σταύρος Κοντονής

Αθλητισμός
Στο Ηράκλειο την Παρασκευή ο Σταύρος Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο υπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα συμμετάσχει στην ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης με τίτλο "Αθλητικός Τουρισμός: Οι κοινωνικές και αναπτυξιακές προεκτάσεις του".

Όσον αφορά στην ημερίδα που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Atlantis με ώρα έναρξης τις 9 π.μ., πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου, σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Ηρακλείου, ενώ διεξάγεται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο κ. Κοντονής θα απευθύνει χαιρετισμό, όπως και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Πολυξένη Αργειτάκη.

Η πρώτη θεματική του σεμιναρίου αφορά τον αθλητισμό και τον τουρισμό με εισηγητές τον εκπρόσωπο της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και θέμα "Η εθνική μας στρατηγική για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού. Προβλήματα και προοπτικές", τον Ευάγγελο Παπαποστόλου, τεχνικό διευθυντής του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας με θέμα "Η συμβολή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας" και την Ece Vahapoglu, δημοσιογράφο, παρουσιάστρια, δρομέα που θα μιλήσει για τις "Προωθητικές ενέργειες για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Τουρκία. Καλές πρακτικές-Αποτελέσματα".

Η δεύτερη θεματική αφορά τον αθλητισμό και την κοινωνική ευθύνη, με εισηγητές τη Χαρά Νταλέκου, δ/ντρια Marketing AEGEAN Airlines, με θέμα "Το κοινωνικό πρόσωπο μιας διεθνούς εταιρίας", τον Γιώργο Τσαπρούνη, ανώτερο διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων WIND Hellas, με θέμα "Ιδιωτική συμβολή σε αθλητικές διοργανώσεις. Περίπτωση Run Greece", τις Χρυσή Μανιαδάκη & Κατερίνα Αποστολίδη, εμπορική Δ/νση Επιβατών "Μινωικών Γραμμών", που θα μιλήσουν για το "Πώς η εταιρεία Minoan Lines στηρίζει τοπικές αθλητικές ομάδες και διοργανώσεις κοινωνικού χαρακτήρα" και τη Μαρία Ευστρατίου, πρόεδρο Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία "Ηλιαχτίδα", που θα μιλήσουν για το "Πώς η «Ηλιαχτίδα» συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου".

Στην τρίτη θεματική θα συζητηθεί το θέμα "Αθλητισμός, επικοινωνία και ΜΜΕ" με εισηγητές τον Χρήστο Κώνστα, δημοσιογράφο-δ/ντή ειδήσεων "ΚΡΗΤΗ ΤV" και μαραθωνοδρόμο με θέμα "Ο ρόλος των ΜΜΕ σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα", τον Βασίλη Σκουντή, δημοσιογράφο, με θέμα "Ο ρόλος των media στον αθλητισμό", τον Γιάννη Μαμουζέλο, δημοσιογράφο-μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, με θέμα "Η αμφίδρομη σχέση μεταξύ ΜΜΕ και αθλητισμού", και την Karina Pereira, UEFA Champions League Activation Expert-σύμβουλο χορηγιών, που θα μιλήσει για το "Πώς ένα αθλητικό γεγονός μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης χορηγιών για εταιρείες που δε σχετίζονται με τον αθλητισμό".

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα δοθεί βραβείο κοινωνικής προσφοράς στον κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, πρόεδρο Ομίλου ΑΚΜΗ, για τις 16 υποτροφίες σε παιδιά γυμνασίου-λυκείου του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News