default-image

Ανατολικά του Παγκρητίου από σήμερα το τουρνουά 3Χ3

Μπάσκετ
Ανατολικά του Παγκρητίου από σήμερα το τουρνουά 3Χ3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον προαύλιο χώρο του Παγκρητίου Σταδίου συγκεντρώνεται σήμερα και αύριο το ενδιαφέρον του τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ.

Εκατοντάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα δώσουν τη μάχη τους για τη χαρά του αθλήματος και τη διάκριση.

Οι  αγώνες έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι τις 14:30 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:30 (Παγκρήτιο Στάδιο-ανατολική πύλη), ενώ αύριο Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:30 (Παγκρήτιο Στάδιο-ανατολική πύλη).

Οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Ηράκλειο είναι οι Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Βούλγαρης, Παναγιώτης Καυκής, Άγγελος Τσάμης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Ψυλέας, Διονύσης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Ψαθάς, Νίκος Μπάρλος και Φάνης Κουμπούρας. Όλοι τους θα είναι αύριο στις 19:30 στο Παγκρήτιο προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους και φυσικά να δώσουν τον καθιερωμένο αγώνα με τους συμμετέχοντες, που πάντα κλέβει την παράσταση.

Με αφορμή το 3on3, στο Ηράκλειο θα βρεθεί αύριο Κυριακή και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος πιθανότατα θα έχει συνάντηση και με τη νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ προκειμένου να διευθετηθούν κάποια σημαντικά θέματα που το αφορούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News