Αθλητισμός

Νέα πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Η. η Καλουδιώτη

Η Μαρία Καλουδιώτη είναι η νέα πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, έχοντας για αναπληρωτή τον Μιχάλη Λαμπράκη. Το υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοίνωσε τις νέες διοικήσεις οκτώ ΕΑΚ, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ηρακλείου.

Η Μαρία Καλουδιώτη, καθηγήτρια στο επάγγελμα και επί χρόνια πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ ΑΘΛΕΣΗ, αναλαμβάνει χρέη προέδρου, ενώ αναπληρωτής είναι ο οδοντίατρος Μιχάλης Λαμπράκης που έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό του Αρκαλοχωρίου. Αντιπρόεδρος είναι ο Μανόλης Παπαδόπουλος και αναπληρωτής ο Φίλιππος Βαμβουκάκης.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Βασιλάκης ορίστηκε γραμματέας με αναπληρωτή τον Αντώνη Αντωνόπουλο, ενώ ταμίας είναι ο Νίκος Πρινιωτάκης με αναπληρωτή τον Δήμο Ουρανό. Χρέη εφόρου θα εκτελεί ο Βασίλης Γεωργούσης με αναπληρωτή τον Γιώργο Χαμηλάκη και μέλη θα είναι οι Βαγγέλης Γιαννουλάκης και Ιωάννης Αντωνακάκης με αναπληρωτές τους Στέλιο Σταματεράκη και Δημήτρη Θέμελη αντίστοιχα. Η νέα διοίκηση θα έχει διετή θητεία και, όπως επισημαίνεται, κάθε προηγούμενη απόφαση παύει να ισχύει.

Σχόλια