Αθλητισμός

Επιχειρηματίας προσφέρει το ποδήλατο που τους αξίζει!

Τα παγκόσμια κορίτσια μας στην ποδηλασία ΑμεΑ, η Ηρώ Μηλάκη και η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, θα πάνε στο παγκόσμιο κύπελλο της Γερμανίας και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ελβετίας τον άλλο μήνα, με το ποδήλατο που τους αξίζει! Η ιστορία τους με το παλιό ποδήλατο που δεν κρατούσε την αλυσίδα στη θέση του και έκανε δύσκολη την προσπάθειά τους στο Βέλγιο, όπου πήραν τη δεύτερη θέση, ευαισθητοποίησε από την εξιστόρηση που έκαναν οι ίδιες στο "Κρήτη Σήμερα" και τη Μαρία Πετρούτσου.

Χθες σε ένα συγκινητικό σχολιασμό του θέματος από τον Στέλιο Μαλτεζάκη στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο 98,4, ο Θεός έκανε αυτό που έπρεπε! Στο άκουσμα του θέματος, γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας επικοινώνησε με την εκπομπή και πρόσφερε τη χορηγία του στην αγορά του αγωνιστικού ποδηλάτου ΑμεΑ για τα χρυσά μας κορίτσια. Ζήτησε ωστόσο να μείνει απολύτως ανώνυμη η προσφορά του.

Η εκπομπή μεταβίβασε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το συμπολίτη μας χορηγό στον προπονητή της Ηρώς και της Αδαμαντίας, Γιώργο Βαρβεράκη, ο οποίος δάκρυσε από το χαρούμενο νέο και την ευαισθησία του επιχειρηματία. Τη Δευτέρα θα έρθουν σε επαφή μαζί του για να τακτοποιήσουν την αγορά του αγωνιστικού ποδηλάτου και τα όνειρα που κάνουν τα κορίτσια για την Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016 γιγαντώθηκαν!

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για τον επιχειρηματία, που εξέφρασε την ευαισθησία που υπάρχει σε αυτή την πόλη, είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο που διαθέτει συν τοις άλλοις καθαρή και ενεργή αθλητική συνείδηση.

Σχόλια