Αθλητισμός

Επίσημα στον Ερμή Αραδίππου

Μετακομίζει στην Κύπρο ο Παύλος Δερμιτζάκης, καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Ερμή Αραδίππου.

Ο 45χρονος προπονητής που η πιο πρόσφατη θητεία του ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή στον πάγκο της Λαμίας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια και θα δουλέψει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη ως νέος προπονητής του Ερμή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον Ερμή γιατί ήρθα σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους κάτι το οποίο συμβαδίζει με τις προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους τους οποίους έχω.

Αισθάνομαι όμορφα που βρίσκομαι στην Κύπρο γιατί είναι ένα μέρος πάρα πολύ οικείο για τους Έλληνες. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ερμής είναι μια ομάδα που συμμετέχει στα play off με ευρωπαϊκή συμμετοχή κατακτώντας μάλιστα και ένα σούπερ cup. Αυτό δείχνει μια ομάδα που μπορεί να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Στις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο δεν ήθελα πολλή σκέψη να υπογράψω, αφού διαπίστωσα ότι οι στόχοι και φιλοδοξίες μας συμβαδίζουν με τα θέλω μου. Είδα ένα άνθρωπο παθιασμένο με την ομάδα του, ένα άνθρωπο μαχητή, γεννημένο νικητή! Ευχαριστώ την διοίκηση, τον τιμ μάνατζερ, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι μέσα από σκληρή δουλειά θα φτιάξουμε κάτι πολύ καλό».

Σχόλια