default-image

"Διαζύγιο" Νιόπλια-Ατρομήτου, στόχος των "10"

Αθλητισμός
"Διαζύγιο" Νιόπλια-Ατρομήτου, στόχος των "10"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα συνεχιστεί η συνεργασία του Νίκου Νιόπλια με τον Ατρόμητο, όπως ανακοινώθηκε μετά τη σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση των Περιστεριωτών.

Ο έμπειρος τεχνικός, το όνομα του οποίου έχει συζητηθεί στην ομάδα των επιχειρηματιών που έχει καταθέσει πρόταση για τον ΟΦΗ, ευχαρίστησε για την συνεργασία, ενώ σε ότι αφορά την επόμενη σεζόν παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον 50χρονο προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, και συζήτησε μαζί του σε άριστο κλίμα τόσο για τον απολογισμό στο διάστημα της θητείας του όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν αλλά διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέδειξε ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr o Νίκος Νιόπλιας τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είχαμε μια άψογη συνεργασία και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνεργάστηκα και βέβαια τους παίκτες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας. Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News