Αθλητισμός

Μεγάλη χορηγία για Ηρακλή από Τurkish Airlines

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας κίνησης, που θα ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία της ΠΑΕ, βρίσκεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Τurkish Airlines -επισήμου χορηγού της Ευρωλίγκας- και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Το συνολικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Ηρακλής, από τη διαφήμιση της γνωστής εταιρείας, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ οι υπογραφές στα συμβόλαια της συμφωνίας θα μπουν πιθανότατα στο νέο ραντεβού που θα έχουν μέσα στις επόμενες μέρες οι δυο πλευρές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται η τουρκική εταιρεία-κολοσσός, εκτός από τα χρήματα, να μεσολαβήσει και για να έρθουν ξένοι παίκτες στους «κυανόλευκους», προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ακόμα, οι διοικούντες τον Ηρακλή διέψευσαν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες , αναφορικά με τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Αυτό που ξεκαθάριζαν οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» είναι ότι το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου με τον Ελληνα τεχνικό είναι τυπικό.

Σχόλια