Αθλητισμός

Τα δεδομένα για στόπερ στον Παναθηναϊκό

Απ' την τριάδα που είχε ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες για τον «εκλεκτό» της άμυνας, πέσαμε στη δυάδα.

Κι αυτό διότι η περίπτωση του Σίβοκ είχε αρνητική κατάληξη, λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός είχε προσεγγίσει τον Τσέχο αμυντικό, ωστόσο οι απαιτήσεις του και το γεγονός πως δεν… ψηνόταν ιδιαίτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα, οδήγησαν τους πράσινους στο να εγκαταλείψουν την προσπάθεια απόκτησής του.

Κάπως έτσι λοιπόν οι περιπτώσεις που εξετάζουν πλέον οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι αυτές των Σπάχιτς και Σιανί. Περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες, δεδομένου μάλιστα πως στόχος είναι ο στόπερ να κλείσει άμεσα (μετά και τις δηλώσεις που 'χε κάνει ο Αναστασίου).

Αμφότεροι έχουν υψηλά συμβόλαια (του πρώτου περίπου στο 1 εκατ. ευρώ, του δεύτερου λίγο πιο κάτω), ωστόσο στον Παναθηναϊκό παλεύουν για να κάνουν δικό τους έναν εκ των δύο. Το… κακό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως και οι δύο δεν καίγονται να κλείσουν σε ομάδα και έχουν ανοιχτό το… βλέμμα σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Πάντως, το τιμ των πράσινων είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο. Στις αρχές της εβδομάδας, εφόσον δεν υπάρξουν εξελίξεις με τους δύο προαναφερθέντες για το κέντρο της άμυνας, τότε είναι πολύ πιθανό να βγουν νέα ονόματα στην «επιφάνεια». Η λίστα έχει αρκετά ονόματα -δίχως να 'χει ακουστεί κάποιο στην παρούσα φάση- με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ και καιρό στο… μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού και που θα απασχολήσουν έντονα.

Σχόλια