default-image

Η ΕΕΑ κάλεσε Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο

Αθλητισμός
Η ΕΕΑ κάλεσε Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξετάστηκε σήμερα απ' την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (πρώτη της μετά την επανασύσταση) η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την οικονομική φερεγγυότητα του Μάνου Παπαδόπουλου και την «εικονική και προσχηματική» μεταβίβαση (όπως την χαρακτηρίζουν) των μετοχών προς το πρόσωπό του απ' τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η ΕΑΑ λοιπόν δεν έλαβε καμία απόφαση, ωστόσο ζήτησε δύο πράγματα για τις 18 Ιουνίου, όταν και θα συνεχιστεί το σίριαλ ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αρχικά να προσκομίσουν οι δύο σύλλογοι υπομνήματα όπου θα αναλύουν τις απόψεις τους και στη συνέχεια κάλεσε τον πρώην και νυν πρόεδρο του τριφυλλιού να δώσουν το «παρών».

Αυτό συνέβη, προκειμένου να επανεξεταστεί η οικονομική φερεγγυότητα του Μάνου Παπαδόπουλου, κατά πόσο δηλαδή έχει την «επιφάνεια» για να του ανήκει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς ερυθρολεύκων έχουν προσκομίσει μέχρι τώρα μόνο δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (για το θέμα) κι όχι στοιχεία που να αποδεικνύουν τις οικονομικές… δυνατότητες του Μάνου Παπαδόπουλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News