Αθλητισμός

Επίκειται το ραντεβού με Νιόπλια

Πολλοί ανέμεναν ότι θα πραγματοποιηθεί σήμερα το ραντεβού ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Νίκο Νιόπλια από το οποίο θα προέκυπτε και το αν ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, αλλά τελικά η συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ραντεβού αυτό θα οριστικοποιηθεί σήμερα κατόπιν συνάντησης του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου και το πιθανότερο σενάριο είναι διοίκηση και τεχνική ηγεσία να τα πουν τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Από πλευράς διοίκησης Ατρόμητου τονίζεται ότι όντως πάντα υπάρχει καλή διάθεση ως προς τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ότι οι σχέσεις παραμένουν άψογες, αλλά όλα θα κριθούν από την τελική συζήτηση από την οποία θα διαπιστωθεί αν υπάρχει και ταύτιση απόψεων εν όψει της νέας σεζόν.

Εξάλλου, σήμερα θα παρουσιαστούν οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Ευαγγελίστριας Περιστερίου και που θα αρχίσει στις 19:00, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν διάφορα events, ενώ θα μοιραστούν πολλά δώρα σε μικρούς φίλους της ομάδας.

Σχόλια