Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος: "Παιχνίδι δίχως αύριο"

Αποφασισμένοι να πάρουν ρεβάνς από τα Νησιά Φερόε είναι οι διεθνείς μας, όπως τουλάχιστον διακρίνεται από τις δηλώσεις τους.

"Ας νικήσουμε 1-0 με γκολ στο 90'", είπε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος , ενώ επισήμανε ότι είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από ότι μερικοί νομίζουν.

"Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και μόνο εάν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό", τόνισε και συνέχισε:

"Πρέπει να βάλουμε γκολ για να νικήσουμε, αλλά δεν πρέπει να δεχθούμε κιόλας όμως. Το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύουν κάποιοι επειδή ακούνε ένα όνομα μιας ομάδας η οποία δεν έχει κάνει κάτι. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς και έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό.

Σίγουρα αισθανόμαστε πίεση. Βλέπουμε ότι δεν χωρά λάθος και πρέπει να νικήσουμε όλα τα ματς για να ελπίζουμε. Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνουμε με καθαρό μυαλό να πάρουμε το ματς. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος και αν νικήσουμε με 1-0 με γκολ στο 90'".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κολοβός παραδέχθηκε ότι έχει μεγάλη πίεση η ομάδα για τη νίκη...

"Ναι υπάρχει πίεση. Η ομάδα -βλέπετε- δεν θα έπρεπε να ήταν στην τελευταία θέση. Μπορούμε να αλλάξουμε το κλίμα. Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει. Έχει αλλάξει πολλά".

Σχόλια