default-image

Δεκτή η παραίτηση Ζωγράφου από την ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Δεκτή η παραίτηση Ζωγράφου από την ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποτελεί ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Η ΕΠΟ έκανε δεκτή την Τετάρτη (10/6) την παραίτησή του, την οποία είχε θέσει στη διάθεσή της, μετά τον καταιγισμό δημοσιοποίησης προσωπικών συνομιλιών του από παράνομες παρακολουθήσεις στο τηλέφωνό του.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ είχε πέσει ουσιαστικά θύμα οργανωμένου σχεδίου διαπόμπευσής του, προκειμένου να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Παράλληλα, επικυρώθηκε η απόφαση για αποβολή της ΕΠΣ Θεσσαλίας από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, μετά την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια για να κηρυχτεί έκπτωτη η νόμιμη διοίκηση της ΕΠΟ.

Προσπάθεια που έτσι κι αλλιώς έπεσε στο κενό, καθώς το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή της.

Αναλυτικά: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. επικυρώθηκαν ομόφωνα τα Πρακτικά της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας Νο 47 (01)/03.06.2015 με θέμα "Προσφυγή της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας στα πολιτικά δικαστήρια/αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία".

Επίσης, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Χριστόφορου Ζωγράφου από την ΚΕΔ.

Τέλος, εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στον Κανονισμό Γηπέδων, Ασφάλειας και Προστασίας των Αγώνων, στον Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων, στον Πειθαρχικό Κώδικα Ε.Π.Ο., στο Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου-Κανονισμός Υλοποίησης και Εφαρμογής, ενώ συζητήθηκαν προτάσεις της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. και των Ενώσεων-μελών για τη συμπλήρωση, τροποποίηση και κωδικοποίηση των άρθρων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News