default-image

Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Ποδόσφαιρο
Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια ανατροπής, μέσω της δικαστικής οδού, της νόμιμης διοίκησης της ΕΠΟ με αφορμή την προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας ώστε να κηρυχτεί έκπτωτη με το πρόσχημα της εμπλοκής στελεχών της Ομοσπονδίας στην υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης και να διορισθεί άλλη της αρεσκείας της εν λόγω Ένωσης και των υποστηρικτών της.

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε την… πολυδιαφημισμένη προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας την Τετάρτη (10/6) και έτσι η επιχειρούμενη επιβολή διοίκησης χωρίς αρχαιρεσίες απέτυχε παταγωδώς.

Μια απόφαση λίγο πολύ αναμενόμενη και λογική, που αφενός προασπίζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, αλλά ταυτόχρονα θέτει προ των ευθυνών της την ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία αν δεν αποσύρει την αίτηση της, τότε οδηγεί σε αφανισμό όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες που ανήκουν σε αυτή, μεταξύ των οποίων και την ιστορική Νίκη Βόλου. Και αυτό διότι μετά την παραβίαση του καταστατικού της ΕΠΟ με την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια η Ομοσπονδία απέβαλε από τους κόλπους της την ΕΠΣ Θεσσαλίας και καμία ομάδα που ανήκει σε αυτή δεν μπορεί να λάβει μέρος σε κάποιο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News