default-image

Συζήτηση και λύσεις για τα διαδικαστικά στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Συζήτηση και λύσεις για τα διαδικαστικά στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γενική συνέλευση της Δευτέρας θα φέρει στο προσκήνιο όλες τις απαντήσεις για το μέλλον του ΟΦΗ, ενώ καθημερινά γίνονται συναντήσεις για τα διαδικαστικά ζητήματα.

Η κατάθεση μετοχών ολοκληρώθηκε σήμερα και αύριο θα γίνει η τελική άθροιση. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως έχει επιτευχθεί ο στόχος για τα 2/3 του μετοχικού κεφαλαίου που απαιτούνται για τα θέματα βαρύτητας, όπως είναι η εκκαθάριση της εταιρείας και ο ορισμός εκκαθαριστών.

Το απόγευμα έγινε συνάντηση των προέδρων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, Ανδρέα Μανουσάκη και Γιάννη Δανδάλη, με τον Αντύπα Σηφάκη, που εκπροσώπησε την ομάδα των «7». Συζητήθηκαν λεπτομέρειες νομικού ενδιαφέροντος, σχετικά με τη γενική συνέλευση και τις ημερομηνίες που βρέθηκαν στο επίκεντρο τις προηγούμενες ημέρες. Το κλίμα ήταν θετικό και όλα δείχνουν ότι η πλευρά του Ερασιτέχνη θα περιμένει τις προτάσεις μέχρι την Κυριακή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης, αν έχει τη δικαιοδοσία θα πάρει τις αποφάσεις για το διοικητικό… αύριο.

Αναλυτικά συζητήθηκε το θέμα της εκκαθάρισης, το οποίο έχει μεγάλη βαρύτητα και υποψήφιοι για το ρόλο των εκκαθαριστών ενδέχεται να είναι οι Ανδρέας Μανουσάκης και Γιάννης Φασομυτάκης.

Από κει και πέρα, από το εσωτερικό της κίνησης έχει γίνει πρόταση στον Μανόλη Παπακαλιάτη να είναι ο επικεφαλής και αναμένεται η απάντηση του. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα γίνουν στο ευρύτερο πεδίο και νέες συναντήσεις, ενώ ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα συνεδριάσει εκ νέου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News