Αθλητισμός

Παρέμβαση Ολυμπιακού στο δικαστήριο της ΕΠΟ

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραβρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης της ΕΠΣ Θεσσαλίας εναντίον ΕΠΟ, λέγοντας πως υπάρχει ορατός κίνδυνος αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις υπερκείμενες ομοσπονδίες.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει κάνει προσφυγή κατά της ΕΠΟ ζητώντας την έκπτωση του ΔΣ της ομοσπονδίας, ζητώντας ορισμό προσωρινής διοίκησης. Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την Τρίτη (09/06) έγινε εκδίκαση της υπόθεσης, με τους δικηγόρους των Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρόμητου να δίνουν το «παρών» στηρίζοντας την ΕΠΟ.

Ο Θόδωρος Γιαννίκος ως δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην εκδίκαση και μετά το τέλος της διαδικασίας έκανε δηλώσεις, λέγοντας πως υπάρχει ορατός κίνδυνος αποκλεισμού. Επίσης, πρόσθεσε ότι: «υπάρχει τεράστιο διακύβευμα αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και η ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο υπολογίζεται στα 50 εκατ. ευρώ», ενώ κάλεσε την ΕΠΣ Θεσσαλίας να αναζητήσει αλλιώς το… όποιο δίκιο της. «Γι' αυτές τις διαφορές υπάρχουν όργανα στην ομοσπονδία», είπε χαρακτηριστικά.

Τα ίδια, περί Grexit, ανέφεραν και οι δικηγόροι της ΕΠΟ αλλά και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Βαγγέλης Μαζαράκης. Μάλιστα, κατηγόρησαν την ΕΠΣ Θεσσαλίας για σχέδιο ανατροπής Γκιρτζίκη υποστηρίζοντας πως «η ένωσή σας μονίμως υποστήριζε τις αποφάσεις της ΕΠΟ μέχρι τώρα», προς τους ανθρώπους της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η απόφαση αναμένεται ως το μεσημέρι της Τετάρτης (10/06).

Σχόλια